Rubriky
iRevír

Novinka pro vaši předsíň – Skříň Idea v mahagonové a bílé barvě (60219)

Předsíňová skříň v barevném provedení mahagon/bílá je opravdu šikovným řešením, když chcete schovat nejrůznější doplňky a drobnosti. Tuto skříň můžete umístit do vaší předsíně a už se nemusíte bát, že bude vypadat roztříštěně nebo neorganizovaně.

Otočné dveře

Skříň je díky svým rozměrům vhodným kouskem nábytku i do úzké předsíně. Je naprosto ideální pro ty z vás, kteří mají omezený prostor a potřebují nábytek, který zabírá minimum místa. Otočné dveře ukrývají celou řadu polic, na kterých můžete uspořádat své boty nebo další věci, které by se jinak válily po celé předsíni.

Zboží je dodáno v demontu. To znamená, že si skříň musíte sestavit sami. Pokud nejste šikovní s nábytkem, můžete si však koupit montážní službu společnosti Codina.

Vysoce kvalitní materiály

Novinka pro vaši předsíň - Skříň Idea v mahagonové a bílé barvě (60219)

Tato skříň je vyrobena z kvalitních materiálů, které vám zajistí dlouhou životnost. Společnost Codina používá pouze prvotřídní materiály, takže se nemusíte obávat, že by se skříň rychle opotřebovala nebo že by se na ní vytvářely škrábance nebo jiné známky používání.

Tato skříň je skutečně skvělým kouskem nábytku do vašeho domova. Můžete si být jisti, že bude skvěle vypadat v kombinaci s vaší zbylou předsínovou výbavou a že se budete cítit mnohem více organizovaně a přehledně.

Pokud hledáte skutečnou novinku pro vaši předsíň, skříň Idea v mahagonové a bílé barvě (60219) je tím pravým řešením pro vás. Navštivte tuto stránku pro více informací o produktu a abyste si ji mohli zakoupit.